........ATENTIE !!!
Daca nu puteti scrie un comentariu folosind un limbaj civilizat, nu va mai chinuiti degeaba caci oricum voi sterge comentariile care contin amenintari, insulte, injurii :D
Ca sa vedeti pozele la o marime mai mare, dati click pe ele

--------ROUIDF pe Dailymotion---------

marți, 15 martie 2011

15 Martie , unguri si romani

 In fiecare an, 15 martie-ziua maghiarilor de pretutindeni, se sarbatoreste NUMAI in Romania, dintre toate tarile vecine Ungariei si de la care aceasta are pretentii teritoriale. De ce? Simplu. Un motiv este lipsa de reactie la activitatile si actiunile cu caracter antiromanesc izvorata din lipsa de patriotism a politicienilor romani, politicieni interesati nu de binele Romaniei si al romanilor ci de marimea proprietatilor imobiliare si a conturilor bancare proprii. Alt motiv e si pasivitatea romanilor, care se tot leagana cu ideea ca nu e nici un pericol si care s-au lasat indoctrinati cu ideea ca nationalismul nu e bun, ca Europa nu ne-ar privi cu ochi buni. Deci Romania sa stea cumintica, sa astepte sa fie faramitata sub ochii complici ai unei UE din ce in ce mai partinitoare cu Ungaria, in timp ce propaganda ungara facuta pe fata si sub obladuirea directa a Budapestei, poate clama nestingherita de nimeni, refacerea unei Ungarii mari(niciodata legitima, fiind savarsita prin atacarea statelor vecine si ruperea de la acestea a unor teritorii care nu i-au apartinut)
Deci nationalismul romanesc nu e bun dar nationalismul unguresc da?
Cu sarbii sau slovacii nu le-a mers ungurilor si au luat-o repede in bot dar cu guverne "romanesti", din ce in ce mai dispuse la a face troc pentru a obtine o majoritate fragila si dubioasa, in dauna interesului national, le-a mers.
Aniversarea de către unguri a zilei de 15 Martie,in Romania, este pentru românii din Transilvania si nu numai, o mare ofensă, deoarece 15 Martie 1848 aduce aminte de uciderea a peste 40.000 de români transilvaneni care nu înţelegeau să intre în "raiul maghiar". Atrocitatile comise au fost ingrozitoare: preoţi sugrumaţi, 300 de sate arse, mii de români tăiaţi, împuşcaţi, spânzuraţi, căzuţi în lupte.
Si de parca nu ar fi suficient faptul ca 15 Martie are pentru romani o asa semnificatie trista, constatam pe zi ce trece ca Romania este abandonata de catre politicienii romani si lasata prada ofenselor de tot felul si nu numai. Dar nu conteaza. Zi de zi, clasa conducatoare isi arata muschii cu romanii si mama ce mai lei sunt ei...numai cand e vorba de comenzile primite de la UDMR sau mai nou, chiar de la politicieni unguri care dimineata, in loc sa se duca la servici in Ungaria, asa cum ar trebui, dau fuga cu "treburi" in Romania, deci numai cu ungurii din ce in ce mai fatis antiromani, se poarta ca niste pisicute si torc de zor pe langa picioarele lor
Ce daca UDMR si "eminenta cenusie" L. Tokes au declarat 1 Decembrie ca fiind zi de doliu pentru maghiarime? Ce nu suporta un Boc si altii ca el pentru a ramane la bucate? Ce daca romanii se simt pe zi ce trece tot mai tradati de "alesi" ? Ce daca interesele si Constitutia Romaniei sunt calcate in picioare maghiare? Ce mai conteaza cuvinte ca onoare, patriot, patrie, Romania si romani, cand e vorba de ciolan?

De asta dragi romani trebuie sa mergem TOTI la vot, pentru a nu mai permite ca soarta Romaniei sa fie vreodata jucata la pocker-ul goanei dupa majoritate parlamentara a unor guverne pentru care faptul ca au jurat credinta Romaniei si poporului roman e ceva de importanta minora atunci cand e vorba de interesele lor personale si ale clientelei politice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu