........ATENTIE !!!
Daca nu puteti scrie un comentariu folosind un limbaj civilizat, nu va mai chinuiti degeaba caci oricum voi sterge comentariile care contin amenintari, insulte, injurii :D
Ca sa vedeti pozele la o marime mai mare, dati click pe ele

--------ROUIDF pe Dailymotion---------

duminică, 31 octombrie 2010

DarkEIiteSniper/MadelnRomania&Co, mint cu nerusinare: ROUIDF nu este o clona. Episodul 1

( Dati click si imaginea se va mari si veti putea citi ce scrie in fotografii si apoi Undo ca sa reveniti )

In atacurile abjecte si tentativele de denigrare intreprinse contra unor useri si grupuri de romani patrioti, de grupul DarkEIiteSniper/VladTs3pesh&DuhulCapitanului&Co, se inscriu si atacurile contra ROUIDF.
Pe langa multele minciuni cu care au umplut You Tube, acesti impostori afirma, prin intermediul lui DarkEIiteSniper, ca ROUIDF este o clona a canalului RoDefenceForce. Minciuna contra ROUIDF se bazeaza pe un argument stupid si fara consistenta, acela ca RoDefenceForce-fost canal al lui DarkEIiteSniper e mai vechi decat ROUIDF. De fapt, orice individ rau intentionat, poate copia un canal mai nou si apoi sa afirme ca el e de fapt cel care a fost copiat. Din fericire, doar grupul impostorilor DarkEIiteSniper&Co, a aplicat aceasta tactica parsiva, scopul fiind acela de a denigra si a-si insusi niste merite care nu le apartin.
Ca sa isi sustina acuzatia(FALSA) ca ROUIDF e o clona, DarkEIiteSniper(o sa ii spun DES de aici inainte) si prietenii lui/ei, au fabricat un FALS (http://img205.imageshack.us/img205/8550/rodefenceforce.jpg) pe care, mandri probabil nevoie mare de calitatile lor de falsificatori si ca ROUIDF nu va putea prezenta dovezi, l-au postat pe canalul DES si multe alte canale ale lor. Din pacate pentru ei, exista dovezi ale falsului comis de ei si o parte din ele, le puteti vedea in continuare. Intre timp, si-au dat seama ca falsul e prea grosolan si l-au inlocuit cu altul. Au mai inventat si un grup chipurile din 2006 de parca ii doare mana sa scrie 2006 in loc de 2010 :)))) A scris DES la el pe profil " Data ultimei vizite: 110 ani în urmă" (???!!!) si nu o fi in stare sa schimbe 2010 in 2006?. Hmm...
Nu are rost si nici nu e interesant cum arata noile fake-uri ale lor. Unul a fost suficient ca sa vada lumea ce masluitori sunt DES&Co.Din pozele urmatoare reiese in mod clar ca DES&Co e un falsificator
Intamplarea face ca am surprins canalul DarkEIiteSniper in seara zilei de 13 feb.2010 cand isi schimba avatarul, background-ul si profilul, asa ca o sa vedeti comentarii postate si pe canalul original si pe cel transformat in....clona a lui ROUIDF. Il tineam sub observatie pe acest DES care incepuse, ca si prietena/prietenii lui, sa spuna tot soiul de minciuni despre RoGroup si ROUIDF asa ca am nimerit la fix :)))
Haideti sa vedem cum s-au petrecut lucrurile.
Asta e un print al canalului DES, dupa ce s-a transformat in clona a lui ROUIDF. La Recent Activity, au postat link-ul cu "dovada", adica cu acel FALS care se vrea dovada ca ROUIDF a clonat pe RoDefenceForce:
In poza urmatoare e print dupa acel FALS fabricat de DES&Co. Comentariile din acel FALS , sunt decupate de pe canalul DES si nu au fost niciodata postate pe canalul RoDefenceForce, asa cum vor DES&Co sa se creada. Asa ca o sa vedeti niste useri care apar cu aceleasi 7 comentarii,in aceeasi ordine si la acelasi interval, pe canalul DES(atat inainte cat si dupa ce s-a transformat in clona a lui ROUIDF) si pe acel FALS care se vrea print al misteriosului canal RoDefenceForce. Paranormal sau minciuna ordinara?


Pe masura ce noi am postat pe canalele ROUIDF01-05 print-uri cu aceste anomalii si dovezi ale FALS-ului, DES a sters, de pe canalul lui, cele 7 comentarii incriminatoare.


Remarcati ceva incredibil in poza urmatoare (FALS-ul comis de DES contra ROUIDFhttp://img205.imageshack.us/img205/8550/rodefenceforce.jpg ): RoDefenceForce are 0 ( ZERO) Channel Views desi scrie ca e infiintat in 20 iunie 2006 !!!!!!!!!!!!!!  Foarte tare mai ales ca, dupa cum il plang DES&Co, era un mare luptator =))) Noi nu am gasit nimic pe Google si You Tube despre "luptele" date de acel RoDefenceForce si dupa acel Views ZERO, e total improbabil sa fi existat ceva in acest sens.
Cred ca doar atat si e suficient pt a dovedi ca tot ceea ce scriu contra ROUIDF, denigratorii lui de pe conturi ca DarkEIiteSniper, MadelnRomania, VladTs3pesh, DuhulCapitanului, DonQuixoteDeRumanie, DonQuixoteDeRomania2, NationaIistRO, HuliganiiLaPuscarie si inca multe altele, sunt minciuni si falsuri. 
Falsul a fost acum inlocuit cu altul, probabil cu corectii la inadverdentele vizibile semnalate de noi  dar nu conteaza. Vor face altele si altele, pe masura ce le vom demasca caci la falsuri se pricep :)))  
Cei mai vechi pe You Tube, isi vor aminti ca DES(DarkEIiteSniper) nu a aratat intotdeauna cum se prezinta azi, adica avand avatarul, o parte din profil si multe comentarii, copiate de pe canalul ROUIDF si adaptate ca si cum i-ar apartine lui si nu lui ROUIDF.
Diferenta de 3 minute intre poze
Asa arata DES pe vremea cand nu se transformase si nu copiase inca avatarul si profilul lui ROUIDF.
Interesante sunt reclamele cu Budapesta caci ele arata ca IP-ul lui DES era de Ungaria. Mai ia omu' un Proxy, dar taman de Ungaria? LOL!!! 
Avatarul e acel ochi de soim, avatar care era si pe un canal mai vechi al lui, user/darksniper4U daca nu ma inseala memoria.
La Recent Activity, apare ca a dat 1 stea la filmul 
"Roma Patriots-Roma Anthem-Tiganii patrioti - imnul romaniei” , postat de
SzekelyBarnaAttiIaMG la 9 feb.2010

Deci la 9-13 feb.2010, avatarul lui DarkEIiteSniper era acelasi care l-a avut mereu pana in 13 feb. cand a copiat canalul ROUIDF, adica,asa cum multi isi aduc aminte...ochiul de soim. Reamintim ca ROUIDF a fost infiintat la 5 dec.2009 si nu si-a schimbat avatarul de la infiintare si pana acum. El a fost realizat de un membru al RoGroup special pentru ROUIDF. Cine se gandea ca va fi furat si folosit la crearea unei clone si a unui scenariu parsiv de denigrare a ROUIDF?

Sa vedem si alte poze cu canalul DES inainte de transformare. Urmatoarea e poza luata cu 2 luni inainte de transformare(vezi com. lui LaurentziusRo88 care apare in varianta transformata-13feb.2010, vechi de 2 luni) 
La "Country", "patriotul" DarkEIiteSniper, urmas al "maretului luptator" nestiut de nimeni -RoDefenceForce, a scris...Australia !!! Lol! Marele patriot si luptator "roman" =)))
:
NationaIist69/MadelnRomania nu numai ca recunoaste ca e VladTs3pesh/NationaListRO/ DonQuixoteDeRomania, dar ne da si niste mostre de "modestie", in disputa ei interminabila cu RASZWANmusic, acel Razvan pe care il tot asociaza, aiurea si in mod mincinos, cu ROUIDF

In poza urmatoare, se vad comentariile lui DarkEIiteSniper care seamana ca 2 picaturi de apa cu "mandra" NationaIist69 la stil dar si la "pasiunea" de a colectiona IP-uri:
Alte pagini cu DES in prim plan:
Ultimile 3 comentarii apar si in varianta transformata a lui DES. Se vede si un pic din comentariul lui hackso01. Toate 4 au fost decupate apoi si folosite, impreuna cu alte 3, la fabricarea FALS-ului contra ROUIDF:

Iar obsesia lui DES pentru IP-uri, folosite ca sa ameninte si sa intimideze alti useri :
Asta e ultima pagina a lui DES asa cum arata inainte. Unul din cele 2 comentarii ale lui DES si cel al lui dmc49697 o sa le vedeti si in varianta "transformata" a lui DES: Si acum urmeaza poze ale canalului DES ...transformat. Veti vedea cum unele comentarii, inclusiv cele 7 din FALS-ul prezentat de DES, apar in ambele variante ale canalului DES, inainte si dupa transformarea sa in clona a lui ROUIDF. Incepem cu ultima pagina caci se vede cum primul si ultimul comentariu din poza anterioara(ultima pagina a canalului DES inainte de ...transformare in clona a lui ROUIDF) se regasesc si in poza urmatoare(ultima pagina a canalului DES, dupa transformare). Avatarul "ochi de soim" a fost inlocuit cu avatarul furat de la ROUIDF:


Ultima pagina dar poza e facuta in alta zi:
Ultimile 3 comentarii din poza urmatoare au fost si ele decupate de pe canalul DES si folosite la fabricarea FALS-ului
Primele 3 comentarii si al 5-lea se regasesc si in varianta veche a canalului DES si au fost decupate si folosite la realizarea FALS-ului contra ROUIDF. 

Din poza urmatoare se vede cum au fost scoase cele 7 comentarii. Ele erau intre comentariul lui user/eigenetics si cele ale lui user/CARRmusic. Intre timp, RASZWANmusic a fost suspendat de catre DES&Co desi filmele lui erau filme patriotice, dovada ca NationaIistRO i-a si copiat cate ceva de pe alt canal al lui(NationalistRO) , dupa ce l-a clonat si suspendat:
Alta poza din acea data de 13 feb.2010 cand DES si-a transformat canalul, copiind avatarul si background-ul ROUIDF si plagiind profilul acestuia:
Mai sunt si alte poze dar astea cred ca sunt suficiente pentru a demonstra ca ROUIDF NU E CLONA lui RoDefenceForce. ROUIDF NU E CLONA NIMANUI .Dimpotriva, ROUIDF a fost clonat si plagiat cu nesimtire, in repetate randuri de impostorii DarkEIiteSniper&Co


ASTEPTAM CU INTERES SA II EXPIRE SUSPENDAREA ACELEI FANTOME -RoDefenceForce si sa vedem acolo ceea ce e imposibil, adica acele 7 comentarii care apar in FALS-ul comis de DarkEIiteSniper(acum l-a inlocuit cu un altul) si nu numai ele ci multe comentarii, ca deh...luptator vechi 'mnealui, acest necunoscut RoDefenceForce :)))
In august, impostorii au mai pus de 2 falsuri care cica sa dovedeasca ca ar fi avut grup inca din 2006. Probabil e vreo alta facatura caci minciuna si falsul sunt tipice pt ei. Au mintit si mint inca cu nerusinare ca ROUIDF e o clona si inca multe alte aiureli.


Spuneti NU impostorilor, falsificatorilor, denigratorilor !!!


TOTI PENTRU ROMANIA !

P.S.
In sfarsit, DES&Co si-au dat seama ca acel FALS, sa-i zicem FALS1 (http://img205.imageshack.us/img205/8550/rodefenceforce.jpg) 
e prost facut si vazand ca l-am demascat, l-au inlocuit cu altul, pe care hai sa-l numim FALS2, care cica ar fi cel REAL...la fel de REAL ca si cel vechi :)))) :
http://img203.imageshack.us/img/203/6555/rodefencereal.jpg

Pai bine dragilor DarkEIiteSniper&Co,  nu tot voi ati postat http://img205.imageshack.us/img205/8550/rodefenceforce.jpg si ati afirmat din rasputeri pe canalele voastre ca e DOVADA ca ROUIDF e clona lui RoDefenceForce??? Nu voi ati invitat pe toata lumea sa vada minunatia de dovada? Acum nu mai e buna acea dovada? E NEREALA? Acum ati schimbat cu
http://img203.imageshack.us/img/203/6555/rodefenceforcereal.jpg</a> ??

Si ce ati adus nou in acest FALS2, caci si asta e un FALS? Aaaa...ati sters prostia care ati facut-o scriind la Channel Views : 0 (ZERO)  si ati bagat cateva zeci de mii !!! Aha....cum va demascam ineptiile, veniti cu altele noi, unele mai "REALE" decat altele, la fel de reale ca si patriotismul si religiozitatea voastra =)))) Ce bine semanati voi cu unii politicieni care azi spun una si maine alta si totul sub masca grijii pentru bunastarea poporului :D 
V-ati ratat cariera "dragi" DENIGRATORI/IMPOSTORI/FALSIFICATORI/HOTI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu