........ATENTIE !!!
Daca nu puteti scrie un comentariu folosind un limbaj civilizat, nu va mai chinuiti degeaba caci oricum voi sterge comentariile care contin amenintari, insulte, injurii :D
Ca sa vedeti pozele la o marime mai mare, dati click pe ele

--------ROUIDF pe Dailymotion---------

sâmbătă, 27 august 2011

E normal sa fie modificat DEX doar pt ca 2-3 instigatori duc o campanie de "jidanizare" pe net ?

Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului din România (MCA) vrea schimbarea in DEX a definiţiei cuvântului "jidan" considerat insultător la adresa evreilor. MCA susţine că a facut o monitorizare a unor site-uri dar pare a fi fost extrem de superficial făcută şi lasă impresia FALSĂ ca românii sunt xenofobi. Nu era normal ca MCA, impreuna cu organele abilitate, sa analizeze dacă e vorba de un fenomen de masă sau doar de o campanie de provocare iniţiată de câteva persoane, dacă acele persoane sunt romani sau nu, daca sunt reprezentative pt. comunitatea română de pe internet, ce scop urmaresc, cui servesc aceste provocări, dacă sunt mânate de motive religioase ??? Actiunile a 2-3 persoane, chiar daca au 10000 canale si 1000 site-uri antisemite, nu sunt şi nu trebuie să fie catalogate ca un fenomen de masă. Marea majoritate a filmelor antisemite de pe YT, e usor de vazut ca apartin unui grup de 2-3 persoane. Imi vine greu sa cred ca domnii de la MCA nu si-au dat seama de asta si de faptul ca asistam la o actiune de provocare.
DEX-ul apartine limbii române, deci intregului popor român. 3-4 provocatori NU REPREZINTĂ POPORUL ROMÂN.
Mai nou, acei provocatori, de frica probabil, inlocuiesc "jidan" cu "jâdan" si "jadan".
Ce va face acum MCA ? Va solicita iar schimbarea DEX , blamând iar pe toţi românii ? 

Dacă tot se cheamă Centru de monitorizare şi COMBATERE, nu ar fi fost mai corect faţă de poporul român, să analizeze punctual cazurile de instigare la antisemitism si să solicite organelor abilitate să ia măsurile legale? Schimbăm DEX-ul, iar si iar, pentru 2-3 provocatori ???Nu mai bine sa fie cercetati, nu numai pentru provocare dar si pentru incalcarea grava a legii prin postarea de date personale ale unor persoane din viata reala, denigrarea si calomnierea lor si deci sa lasam DEX-ul in pace ????
  
Centrul De Monitorizare Si Combatere A Antisemitismului In Romania - M.C.A Romania a fost inregistrat la Registrul Comertului in data de 19 aprilie 2003. 2003???!!! 
Cam ce o fi monitorizat si combatut MCA atatia ani? Actiunea de "jidanizare" pornita de acei 2-3 provocatori pe internet, nu e de ieri de azi ci de cel putin 2 ani. 
DE CE TOCMAI ACUM S-A SESIZAT MCA ??? Si cum de a terminat monitorizarea la putin timp dupa ce “Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna”, Asociatia Romilor ”Egalitate de Sanse” Tulcea si Asociatia ACCEPT(nu inteleg ce treaba au homosexualii cu asta?!) au solicitat modificarea definitiei substantivului “tigan” din Dictionarul Explicativ al Limbii Romane (DEX) !!! Bizara coincidenta si bizar e faptul ca RROMII au fost inaintea MCA , stiuta fiind viteza cu care asociatiile evreesti raspund la actele antisemite !!!

P.S. Pe You Tube, eu, ROUIDF si alti useri patrioti, am fost deseori atacati de acei provocatori, pentru care se pare ca acum se modifica DEX-ul. Cica stiu ei ce nici mamele noastre nu stiu...adica ca am fi "jidani". Ei eticheteaza pe unul si pe altul drept "jidan" pentru a crea impresia ca You Tube e plin de evrei, cu care se lupta "eroic".  De fapt e o simpla diversiune a acelor 2-3 provocatori cu user name-uri pompoase ca VladTs3pesh, MadeinRomania, DuhulCapitanului, TraiascaLegiunea, StindardulDacilor...
Multa lume ii crede patrioti doar pentru ca, stapanind tehnica diversiunii, manipularii si dotati cu o infinita lipsa de bun simt, stiu sa se ascunda in spatele minciunilor cu care arunca in cei pe care vor sa ii denigreze, a filmelor si a articolelor furate, caci bineinteles ca au si site-uri care, culmea imposturii, se pretind nu stiu ce centre de demascare a antiromanismului, de fapt opera acelei MadeinR(mi-e tare greu sa asociez numele Romaniei de numele acestei diversioniste) aceeasi care, pe langa canale fals patriotice(unele chiar cu profile si comentarii copiate de pe ROUIDF si eudancer1)are si canale MUSULMANE si clone de o abjectie nemaiintalnita pana acum pe internet decat poate in clonele facute de extremisti unguri si care ataca tot ce e patriotic, crestin sau pe nesimpatizantii musulmanilor si a palestinienilor iar apoi, cu LASITATEA IMPOSTORULUI, da vina pe ROUIDF.
Cele 3 filme in care demascam minciunile si actele contrare nu numai legilor YT dar si bunului simt, impostura si diversiunile la care se dedau acei 2-3 provocatori, filme postate pe canalele ROUIDF07,08,09 au fost reclamate pentru....violarea intimitatii si culmea, You Tube le-a suspendat dovedind o lipsa de obiectivitate si profesionalism si poate chiar o complicitatea a unora din administratori sau parteneri, strigatoare la cer. Cine sa fi avut interes sa le reclame? Ghici ciuperca cine-i ! Doar 1 singur film a fost repus de YT. Filmele au fost repostate pe Dailymotion si le puteti vedea  si pe acest blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu